allerallereerste.nl

Over de Veiling

Over deze online veiling


Maak kans op de aller-allereerste keer uiteten, dansen, borrelen, name it  bij jouw favoriete horecazaak! 
Breng een bod uit op de kavel en steun daarmee de horeca NU ten tijden van crisis. Zij nu blij, jij straks blij.

Eindhovens Rondje, opgericht door Kara Ernest, richt zich op het verbinden van de Eindhovense horeca en haar gasten. Mensen en food samenbrengen en daar met elkaar prettige samenwerkingen uithalen. Waarbij de connectie tussen lokale horeca en haar gasten altijd centraal staat. Vanuit onze missie helpen wij ondernemers dan ook graag om op creatieve wijze van hun locatie een hotspot te maken en deze op de kaart te zetten. Ook ten tijden van crisis. Juist ten tijden van crisis.

Ons grote netwerk zorgt voor diversiteit en mogelijkheden. 
Wij geloven erin dat je samen ideeën beter kan ontwikkelen en verspreiden. Dus een veiling...


Want de horeca zit in nood! 
Deze online veiling geeft de horeca een steuntje in de rug 
Eindhovens Aller-Allereerste biedt kans op een unieke horeca ervaring. Eindhovens Rondje en acteur Mike Weerts hebben de handen ineen geslagen voor een bijzondere veiling:Eindhovens Aller-Allereerste. Tijdens deze online kavelveiling krijgen bieders de kans om op de allereerste restaurant-, café- of eventbeleving te bieden. Het opgehaalde geld komt volledig ten goede van de deelnemende horecaondernemers.

Tijdens de live show op woensdag 31 maart zullen de grootste tien kavels nog extra onder de aandacht gebracht worden. De presentatie van deze avond is in handen van acteur Mike Weerts, onder andere bekend van De Bende van Oss en muzikaal talent Joel Borelli. Eindhovens allereerste Afnemers van de kavels krijgen de kans om als allereerste weer de horeca te ervaren, zodra de regels het toelaten.


Denk aan tafelen met twintig personen in de stadstuin van Mangiare, Cafe Stacey’s als privékroeg afhuren op de eerste openingsavond of een uniek feest voor tien personen van Bontgenoten in je eigen huis.


Kara Ernest, Eindhovens Rondje:
“We kunnen allemaal niet wachten totdat we weer naar onze favoriete horecaplekken mogen. Om dit moment extra bijzonder te maken en de
horecaondernemers nu alvast een broodnodig financieel steuntje in de rug te bieden, hebben we deze veiling opgezet. Hoe gaaf is het als je straks de allereerste bent die weer een avond uit kan beleven met vrienden en familie."


Voor Eindhoven door Eindhoven

 
Zonder de support van lokale bedrijven was het niet mogelijk geweest om de veiling te realiseren. De Vrienden van Eindhovens Rondje
nemen de onkosten van de veiling voor hun rekening, waardoor de volledige opbrengst van de kavels naar de horecaondernemer gaat.
Kara Ernest: “Bijzonder om te zien hoe iedereen zijn steentje bijdraagt in deze tijd. De verbindende kracht van Eindhoven, waar de stad groot mee is geworden.”

  • Summa Horeca
  • Bakker Meelmuts
  • EF Studio
  • Parkingyou
  • Q Bedrijfslocaties
  • Driessen Verf
  • Webs Inbound
  • Mr. Einstein
  • Citadel International


Over Eindhovens Rondje


Eindhovens Rondje, opgericht door Kara Ernest, richt zich op het verbinden van de Eindhovense horeca en haar gasten. Vanuit de missie verbinden, verleiden, verrassen en versterken helpt deze Eindhovense verbinder om ondernemers en hun zaak op de kaart te zetten, zowel online als offline. Van de organisatie van bloggersevents, het leveren van smakelijke content en de verzorging van social media tot aan het opzetten en uitrollen van complete (marketing) concepten en de organisatie van inspirerende food tours.

"Wij zijn naast Eindhovens Rondje als online en lokaal platform ook een eerlijke, directe, creatieve en strategische partner
voor het bedenken, designen, (door) ontwikkelen, realiseren en begeleiden van spraakmakende concepten".


Instagram: Klik hier
Website: Klik hier
Bereikbaar via: info@eindhovensrondje.nl